Főoldal Hírek Magazin Koncertek Galéria Fórum Linkek
Bejelentkezés





Még nem regisztráltad magad?
Itt megteheted.
Kray twins
Kis betekintés a londoni alvilágba

A londoni alvilág mindig is a kelet-londoni betörőkből, zsebmetszőkből es gyilkosokból állt egészen a 60-as évekig amikor is dél-Londont a Richardson testvérek irányították brixtoni hulladék- és vas telepükről illetve nehány domináns,de említésre sem méltatható, lusta, kelet-londoni kemény ex-boxoló. Egészen addig ,amíg két testvér, pontosabban egy ikerpár fel nem tűnt Hackney-ből. A Vallance Road híres ikertestvér párosa a Kray ikrek, Ronald And Reginald Kray.Jöttek, láttak es mindent elvettek amit csak tudtak.Az alvilági élet soha sem volt addig olyan jól szervezett és irányított, mint ahogy azt a Kray fivérek tették. Ők voltak az angol Al Capone, Keresztapa filmek megvalósítói, saját szavaikkal élve:
" A Carnaby Street uralta a divatot, és mi uraltuk Londont! "


Beküldve: 2011-04-09, 22:55

A kegyetlen, brutális gengszterek egyszerre voltak közkedvelt figurái a kelet-londoni éjszakai életnek, a show businessnek, es a politikai elittel is sikeresen vegyültek össze.

 A két ex-boxoló páros életét felölelő történet röviden se lenne elég most szóval, ezért nem is próbálkozom ezzel. Viszont ennél is érdekesebb embert fogok nektek bemutatni, akit személyesen is ismerek, mivel egyik kollégám bácsikája, mellesleg a Kray testvérek embere volt, illetve Charles Kray-jel az ikrek idősebb báttyával volt üzlettárs és cellatárs jó pár évig.

Az illető pedig:

RONNIE FIELD - aki jelenleg is aktív résztvevője a londoni alvilágnak

 

Mr Field-del Ronnie Kray felesége, Kate készített interjút „Hard Bastard” című könyvében a kérdések onnan lettek átvéve, mivel Ronnie szemében én kispályás vagyok, a skinhead újságom pedig csak egyfajta elbaszása a fontosabb dolgokra is forditandó energiámnak es időmnek!

Jelenleg Suttonban üzemeltet egy éjszakai szórakozó helyet és több más szalon is fut a mára már üzletemberre szelídült egykori gengszter.Szóval lássuk Ronnie Fieldet, mi is a története ennek a kemény arcnak:

 

Kate Kray:

Ronnie egy olyan ember, aki figyelmet érdemel, olyan gyorsan változtatja a hangulatát, mint a kaméleon a színét. Makulátlanul elegánsan öltözködő, élesre vasalt öltönyében, ropogós fehér ingében megjelenése figyelemre meltó, de csak szórakozzál vele es úgy fog küzdeni, mint egy oroszlán. Ronnie-t 11 éve ismerem, Ő volt a testőröm es emberem mikor felesegül mentem Ronnie Krayhez. Sok-sok történet terjeng szájról-szájra Ronnie-ról, van amelyik vicces, van amelyik félelmetes, mások borzalmasak, de nem mondhatom el most ezeket a történeteket néhány indokból kifolyólag.

Jó néhányszor volt már bezárva és soha nem csinált belőle nagy dolgot, mindig vállalta a következményeket azért, amit tett.

Fegyveres rablásra specializálódott és amiért most ült, az egyszerűen nem az ő asztala. Soha sem volt köze drogokhoz, soha nem is lesz! Ő nem egy drog báró! Amiért most lecsukták, kokain csempészésért, egyszerűen csak bűzlik az átveréstől, bepalizták.

De bészeljen Ő maga:

 

Ronnie Field: 1946. augusztus 9-én születtem Epsomban, Surrey járásban egy 7 gyermekes család legfiatalabbikaként. Apám széfrobbantó volt, amit a hadseregben tanult ki, egy elismert és tiszteletre meltó ember volt aki a D-Dayen partra szállt és végig verekedte Európát. 4 éves voltam, mikor lelépett az öregem otthonról. Nagyanyám nevelt fel bennünket es örülök, hogy túléltem. Az öreglány egy zsarnok volt felettünk.

1972-ben leültettek 12 évre fegyveres rablásért, amit egy pénzintezeten követtem Leedsben. Aztán másik 10 évet kaptam egy supermarket kirablásáért Wimbledonban, majd 1991-ben kaptak el a Gatwick reptéren fegyveres rablás elkövetésére való felbújtás és elkövetésének alapos gyanújával, 10 millióról beszélünk nagyságrendben.

1996-ban Charlie Kray és jómagam lettünk lépre csalva egy álruhás, beépülős rendőrségi akció során kokain terjesztés miatt.9 évet kaptam Charlie Kray 12-őt, egy másik arc 5 évet. Bűnös vagyok más fegyveres rablásokban, bevallom őszintén, de kokain terjesztés és csempészet soha nem volt az én asztalom. Az egesz úgy szaglik, és én tudom az igazságot. Szemben a törvénnyel ebben az országban és keresztül Európa összes allamában semmit se tehetsz, szóval átvertek, bepaliztak bennünket. Letudtam a 9 évemet egy olyan dologért, amiben nem voltam bűnös, s mindezt nem azért mondom, mert követeléseim vannak, nem érdekel, de átlettünk verve. Valakinek az útjában álltunk én is, Charlie Kray is és így végeztük.

Azt mondanám, ne hallj, ne láss, ne beszélj!

Életem legdurvább pillanata az volt, amikor édesanyám meghalt és nem volt lehetőségem bocsánatot kérni mindazokért, amiket tettem és Ő aggódott értem.Az újszülött lányom halála szintén életem egyik legsötétebb pillanatai közé tartozik.

Azt hiszem,hogy a gyerek molesztálóknak és szexuális zaklatóknak, gyilkosoknak mind lógniuk  kellene. Akármit is tesznek, mondanak a doktorok, ezek beteg emberek! Igen, betegek a kibaszott fejükben és soha nem fognak megváltozni, lógniuk kell!

Észre vehettem volna, le eshetett volna rögtön az elején, amikor észre vettem a csókán, hogy Dr. Martens bakancsot visel, de nem tettem.

Az igazat megvallva, jó ideje tiszta voltam mielött bevarrtak, e miatt a kokain terjesztős humbug miatt. Nem mondom, hogy a nyugdijazásomon gondolkodtam, de szánni akartam egy kis időt a családomra, és nem hiányoztak a zsernyákok hajnalok-hajnalán betörni a lakásomba. Persze, időről-időre megkárdezett illetve megkeresett néhány arc, hogy menjek velük dolgozni. Én nem vállaltam semmit. Egészen addig, amíg egy isemősöm ismerőse nem jött egy bomba üzlettel.Bár általában nem megyek el nem barátokkal, vagy jó ismerőssel dolgozni ,de ez hihetetlenül hangzott, szóval igent mondtam. Tehát elfogadtam a munkát es elmentem egy találkára az úgynevezett leendő üzlettársakkal. Egy találka nem gáz, tudod...A találka Londonon kívül volt egy számomra ismeretlen kocsmában, de ahelyett, hogy elsétáltam volna, mert megtehettem volna, addig én rendeltem egy kört es végig hallgattam az ajánlatot, ismétlem végig hallgattam őket. Valami nem volt rendben, mondhatni kurvára nem stimmelt a szitu, de leszartam a dolgot. Nagy durrantásról volt itt szó. 10 -15 - 20 milliót érő kokain szállítmányról volt itt szó és hát nem az én asztalom ez, szóval mondtam, hogy engem felejtsenek el, de maradtam es hallgattam őket tovább. Minél jobban belmerültek a sztoriba, annál gyanúsabb volt az egész.

Nagyon könnyű meló, egyszerű dolog megcsinálni, szóval egyből bepattant a fejembe: okés, megcsinálom még ezt és ha minden jól megy, akár nyugdíjba is vonulhatok ezután. Rákérdeztem a cimborámtól, akinek az ismerősei voltak ezek a figurák, hogy kifélékmifelék, kosher csávók stb...Belenéztem ezekbe a fapofájú, hamis mosolyú, az Armani öltönyökbe, és Rolex órákba bújtatott arcok szemébe (a Jaguárjaikkal a parkolóban minden stimmelt) és ekkor vettem észre, a cipőjükkel valami gáz van:

Ti nem zsernyákok vagytok, ugye?

-leléphettem volna, de nem néztem es hallgattam ezeket a hidegvérű arcokat, hogy bepaliznak. Szóval amit elmondhatok egy feltőrekvő, új arcnak az:

" Az Embert mindig a cipőjeről ítéld meg"

Ha nem fényesre boxolt Dr. Martenst visel jobb, ha elküldöd a picsába! Mert ne kövess el hibát, az illető zsaru!


Menü
A fórum legutóbbi hozzászólásai
Koncertek
2014-10-12, 19:07 | gabo
Beszélgetés külföldi zenekarokról
2014-09-17, 07:15 | Doslovits
Magazin
2014-04-10, 20:58 | rekaphc
Filmek
2013-01-02, 23:50 | lelkesz
Top 5
2012-12-27, 10:45 | razak
Öltözködés
2012-09-30, 09:34 | Doslovits
Fanzinek
2012-08-25, 16:39 | podravka
OFF TOPIC
2012-01-17, 13:47 | skaos
Labdarúgás
2011-07-22, 17:08 | Coimbra
Lemezbörze, disztrók
2011-06-30, 23:26 | fuksz
  www.skinhead.hu - Minden jog fenntartva.
Honlaptérkép
Impresszum
Rólunk