Főoldal Hírek Magazin Koncertek Galéria Fórum Linkek
Bejelentkezés





Még nem regisztráltad magad?
Itt megteheted.
Klasse Kriminale a VIPERS KLUBban!!!

COLONIA RECORDS FESZTIVÁL
2006. 05. 27. Szombat. Szombathely @ VIPERS klub!!!

Fellépők: Klasse Kriminale [ITA], Derkovbois, Iszonyat, Linx, Böiler, Tango Underground, Központi Bizottság

Beküldve: 2006-05-16, 22:49

Pár nappal a fesztivál előtt véglegesen eldőlt, hol pogozhatunk és ihatjuk ki a sörcsapot, miközben a legendás Klasse Kriminale csap a húrok közé!

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK:

Helyszin: Szombathely @ VIPERS motoros klub;  térkép > http://derkovbois.skinhead.hu/savaria_map.jpg
Buszok: 2A és 2C a megálló neve: Szent István park. Onnan 3 percre van a hely a domb tetején.
Belépő: 1800Ft

PROGRAM:
19h Központi Bizottság
20h Tango Underground
21h Linx
22h Iszonyat
23h Böiler
00h Derkovbois
01H KLASSE KRIMINALE

INGYENES SÁTOROZÁSI LEHETŐSÉG!!!! Felverheted a sátrad a klub közelében lévő zöld területen!
Sör: 250Ft, bor, mézes pálinka, Vilmos, szendvicsek [Vegetáriánus is!!!]. Cigi nincs, azzal mindenki készüljön fel!
Kutyát behozni tilos!

Mindenkit szerettel várunk!

Klasse Kriminale úgy 1983 magasságában kezdte el pályafutását, mikor már kezdték egyesek halottnak tartani az olasz punk színteret. De a punk nem hal meg! Tudta ezt Marco is, a zenekar frontembere, aki teljes erejével vetette bele magát a DIY tennivalókba. Zenekarával járták a foglaltházakat, klubokat, közösségi házakat és egyre több fiatal gyűlt újra az utcákra és a koncertekre, hogy együtt élvezzék a hétvégéket, beszéljenek jóról, és rosszról…

A zenekar első hivatalos kiadványáért 1988-ig kellett várni, amiben benne foglaltatott mind az a szenvedély, amit egy valamire való oi!punk csapatot örökkön-örökké feltüzel. A hangzás különleges keverékét alkotta az Oi!, punk, ska és reggae zenének. A dalok társadalmi és generációs problémákat feszegetnek. Téma sokszor a munka, a munkanélküliség, drog, média és az utca. Sok olyan banda volt hatással a savonai zenekarra, mint a The Clash, Sham 69, Angelic Upstarts, The Specials. A debutáló kislemezüket nemsokára követte 1989-ben az első hivatalos nagylemez mely a "Ci Incotreremo Ancora Un Giorno" címet viseli. A kiadvány megjelenését koncertsorozat követte Európában, olyan bandákkal, mint a The Stab, Rappresaglia, Ghetto 84, Nabat, Red Alert, Lurkers, GBH, Oppressed, Angelic Upstarts, Sham 69, Red London, Public Toys, Agnostic Front, Snap Her, Stage Bottles... Olyan helyeken léptek fel, mint Anglia, Németország, Lengyelország, Franciaország, Csehország és Kanada. Saját hazájukon belül olyan neves csapatokat vitték turnéra, mint a US Bombs, Dropkick Murphys, The Business, The Toasters… Több híres antirasszista fesztivált is erősítettek és erősítenek a mai napig (Holidays In The Sun, Monte Paradiso, Belga Oi! Fesztivál és többször a Punk & Disorderly fesztiválon).
 

A zenekar élete során több nagyszerű lemezt készített, melyeket olyan emberek segítettek a világra hozni, mint Jimmy a Sham 69-ból, Francois a Berurier Noir-ból, Riccardo Pedrini író és Nabat gitáros, Vic Ruggiero a The Slackers-ből. A zenekar nevéhez fűződik továbbá a "Welcome To Genoa" multimédiás cd is, mellyel a rendőri brutalitás ellen emelik fel szavukat.

A zenekar frontembere Marco nevéhez fűződik Olaszország egyik legismertebb underground fanzineja is a Kriminal Class, és több válogatás CD kiadása. "Oi! It's A World League", "Oi! Against Silvio", "Oi! Against Racism" és egy egész friss, a “STAY PUNK!” 24 zenekarral a korongon a föld minden sarkából...

26 évnek kellett ahhoz eltelni, hogy Magyarországon először láthassuk őket élőben. Május 27-én szombaton a lehetőség, hogy gyerekkorunk egy nagy kedvencére mulassunk Szombathelyen a VIPERS klubban. A fesztivált egy kicsiny, de lelkes kiadó a Colonia Records vállalta fel és hívott erősítésként több neves hazai kedvencet. Aznap este a Derkovbois és az Iszonyat megörvendeztet minket új lemezük hivatalos bemutatójával. Újra Savaria deszkáit koptatja a híres [vagy inkább hírhedt] zuglói street-rock csapat a Böiler. Az egyik nagy helyi kedvenc, a Liberal youth helyett a nagyszerű Tango Underground fogja lázba hozni a hc-sebb műfaj kedvelőit. Vas megye székhelyén először lép fel a méltán népszerű Linx zenekar Tiszafüredről. A fesztivált pontban este hat órakor a fiatal helyi csapat a Központi Bizottság nyitja. Beugró 1800Ft. A vasútállomásra érkezők a 2A és a 2C-s busszal tudnak eljutni a Savaria Plázáig és onnan 500m-t gyalogolva a Végállomásba klubba.

 

Kellemes és kulturált szórakozást kívánunk mindenkinek!























LINKEK:

http://www.klassekriminale.com/

http://boiler.skinhead.hu

www.derkovbois.ini.hu

http://www.myspace.com/derkovbois

http://iszonyat.skinhead.hu/

http://linx.skinhead.hu/

http://kozpontib.uw.hu/

 
INFO:

derkovbois@punk.hu


STAY RUDE!! STAY REBEL!!


Menü
A fórum legutóbbi hozzászólásai
Koncertek
2014-10-12, 19:07 | gabo
Beszélgetés külföldi zenekarokról
2014-09-17, 07:15 | Doslovits
Magazin
2014-04-10, 20:58 | rekaphc
Filmek
2013-01-02, 23:50 | lelkesz
Top 5
2012-12-27, 10:45 | razak
Öltözködés
2012-09-30, 09:34 | Doslovits
Fanzinek
2012-08-25, 16:39 | podravka
OFF TOPIC
2012-01-17, 13:47 | skaos
Labdarúgás
2011-07-22, 17:08 | Coimbra
Lemezbörze, disztrók
2011-06-30, 23:26 | fuksz
  www.skinhead.hu - Minden jog fenntartva.
Honlaptérkép
Impresszum
Rólunk